Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio Savoy: MINARI

2021-05-04 kl. 18:00 - 20:00

 

Jacob och Monica lämnade Korea för möjligheternas land USA, och har tillbringat några motiga år i Kalifornien där barnen Anne och David tillkommit. Nu går familjens flyttlass till Arkansas landsbygd, där Jacob vill försöka sig på att odla koreanska grönsaker. Monica gillar inte sin nya tillvaro i en sliten gammal villavagn, och ser fram emot att hennes mamma Soonja snart ska komma från Korea för att bo hos dem och hjälpa till med barnen. Det visar sig att rappkäftade Soonja med sina egenheter ibland är till mer besvär än hjälp, och sjuårige David tycker ofta mormor är pinsamt koreansk. Men den amerikanska vischan är en främmande värld där en udda familj kan svetsas samman för att de är annorlunda, samtidigt som de hittar oväntade vänner på vägen. Minari är en ömsint berättelse om hur såväl växter som människor försöker rota sig och hitta hem på okänd mark.

Youn Yuh-jung tilldelades en Oscar för bästa kvinnliga biroll för sina prestationer i MINARI.

Filmens egentliga premiär är 7.5 men vi har fått chansen att visa några förhandsvisningar av denna fantastiska film här på BIO SAVOY.

Premiär: 7.5 2021

Läs mer här >>  

Detaljer

Datum:
2021-05-04
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.biosavoy.ax/film/minari

Arrangör

Bio Savoy
Telefon:
+358 18 196 47
E-post:
bio.savoy@aland.net
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Bio Savoy
Nygatan 14
Mariehamn, 22100 Finland
+ Google Map

Lägg gärna till ett evenemang som vi saknar!

Åland Online är ingen arrangör och ansvarar inte på något sätt för evenemangen vi publicerar. Kontakta gärna respektive arrangör för mer information!