Mitt Åland

Bidra till Åland Online
– Bli en del av vår digitala gemenskap

Som Privatperson

Åland Online är mer än bara en webbplats; det är en digital gemenskap som blomstrar tack vare passionen och engagemanget hos våra besökare. Om du har en berättelse att dela, en bild att visa upp eller bara vill stödja vår mission, här är hur du kan bidra.

1. Bli en författare: Om du har en berättelse att berätta om Åland, dess historia, kultur, sevärdheter eller något annat ämne som rör öarna, välkomnar vi dig varmt att skriva för oss. Dina artiklar kan hjälpa till att berika vår plattform och informera våra läsare.

Hur man bidrar som författare:

 • Skicka in ditt ämnesförslag eller färdigskrivna artikel till info@aland.se.
 • Vårt team kommer att granska inlämningen och ge feedback.
 • Efter godkännande publiceras din artikel med fullt erkännande och kontaktuppgifter, om du önskar.

2. Dela dina fotografier: Bilder säger mer än tusen ord. Om du har fotograferat Ålands unika skönhet och kultur, vill vi gärna visa upp dina verk. Ditt perspektiv kan ge andra en djupare förståelse för dessa underbara öar.

Hur man bidrar med fotografier:

 • Skicka in dina bästa bilder, helst i hög upplösning, till info@aland.se.
 • Ange var och när fotot togs samt eventuell bakgrundsinformation.
 • Erkännande och kontaktuppgifter kommer att inkluderas vid varje publicerat foto.

3. Prenumerera och stöd: Även om du inte skriver eller fotograferar kan du fortfarande spela en viktig roll. Genom att prenumerera på Åland Online håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna och artiklarna. Ditt engagemang uppmuntrar oss och våra bidragsgivare att fortsätta leverera kvalitetsinnehåll.

Hur man prenumererar:

 • Fyll i din e-postadress och ditt namn i formuläret här bredvid.
 • Dela vårt innehåll på sociala medier och rekommendera oss till vänner och familj.

Hos Åland Online tror vi på kraften i samhället. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa, informera och inspirera. Tillsammans kan vi säkerställa att Åland Online förblir en autentisk och levande plattform för alla som älskar Åland. Tack för att du är en del av vår resa!

Varför ska ditt företag vara med på Åland Online? Här är några övertygande skäl!

 1. Ålands Digitala Fönster: Åland Online är mer än bara en webbsida. Det är portalen till hjärtat av Åland – en kärleksfull hyllning till dess näringsliv, kultur, och historia. Genom att vara med här, placerar du ditt företag mitt i denna pulserande gemenskap av upptäckter.
 2. Global Räckvidd, Lokal Touch: Sedan 2004 har Åland Online fungerat som en brygga, kopplande åländska företag med besökare från världens alla hörn. Att vara listad här ger ditt företag en chans att nå en global publik, med bevarandet av en genuin åländsk touch.
 3. Ett Passionerat Par bakom Rodret: Åland Online drivs av oss, ett passionerat par som älskar Åland och allt det representerar. Vår djupa kärlek och engagemang för ön skapar en genuin atmosfär och en personlig touch på webbplatsen. Genom att vara en del av vår plattform, drar ditt företag nytta av denna personliga omsorg och engagemang som vi lägger ner varje dag för att lyfta fram Ålands pärlor.
 4. Upplev Mervärdet: Denna plattform handlar om mer än bara exponering. Med djupgående artiklar om åländska traditioner och historiska händelser, samt våra ”gömda pärlor”, erbjuder Åland Online en autentisk och rikare upplevelse. Ditt företag blir inte bara en del av en lista – det blir en del av en berättelse som framhäver Ålands unika karaktär och arv.
 5. Upptäck Ålands Skatter: Genom Åland Online kan ditt företag visa upp sig i en omgivning där tradition möter innovation, där gamla berättelser blandas med nya upptäckter. Ditt företag blir en nyckelspelare i den pågående berättelsen om Åland.
 6. Var Med på Resan: Genom att vara en del av Åland Online, blir du en del av en större rörelse – en rörelse som firar, uppskattar, och utforskar allt som gör Åland unikt och speciellt.

Vad erbjuder Åland Online för ditt företag?

Kostnadsfritt:

 • Företagsnamn och logotyp.
 • Kontaktuppgifter inklusive adress, telefonnummer och e-post.
 • En kort beskrivning av ditt företag.
 • En länk till ditt företags officiella webbplats.

Premiumpaket:

 • Utökad beskrivning av ditt företag.
 • Fotogalleri för att visa upp dina produkter eller tjänster.
 • Videopresentationer eller företagsfilmer.
 • Prioriterad placering i sökresultat och kategorilistor.
 • Möjlighet att publicera speciella erbjudanden eller rabattkoder.
 • Direktlänk till dina sociala medieprofiler.

I denna tidsålder av digitalisering och globalisering är det viktigare än någonsin att stå ut, att berätta din historia, och att ansluta på ett djupare plan med din publik. Med de kostnadsfria förmånerna och vårt premiumpaket, erbjuder Åland Online just den plattformen – en plats där ditt företag kan växa, blomstra, och bli en integrerad del av Ålands hjärta.

Kom, låt oss skapa magi tillsammans på Åland Online.

Varför din ideella förening eller organisation bör vara med på Åland Online

I dagens digitalt drivna samhälle är det viktigare än någonsin att vara där människorna är. Åland Online ger din förening eller organisation en unik möjlighet att framhäva och dela er berättelse.

Fördelar med att medverka på Åland Online:

 1. Ökad synlighet: Åland Online drar till sig ett ständigt växande antal besökare. Genom att vara närvarande där kan din organisation skapa medvetenhet och attrahera både nuvarande medlemmar och potentiella intressenter. En större publik betyder större möjligheter att nå ut med ert budskap.
 2. Synas bland andra: När ni visas sida vid sida med andra respekterade organisationer på Åland, skapas en känsla av gemenskap och samhörighet. Denna position kan stärka er trovärdighet och uppmuntra nya partnerskap eller samarbeten.
 3. Självstyrning av information: Med möjligheten att uppdatera er information när som helst, kan ni säkerställa att allt som presenteras är aktuellt och relevant. Oavsett om det är en ny händelse, en uppdatering i styrelsen eller nya bilder, har ni kontrollen.
 4. Digital närvaro: I takt med att allt fler söker information online, erbjuder Åland Online en plattform där ni kan bygga och stärka er digitala närvaro, nå nya medlemmar och engagera den befintliga basen på nya och spännande sätt.
 5. Kostnadsfritt: Det bästa priset är ofta gratis. Och när det kommer till att presentera er organisation på Åland Online, är detta verkligen fallet. Utan kostnad kan ni dra nytta av alla de fördelar plattformen erbjuder.

Vad presenterar Åland Online om din organisation?

 • Verksamhetsbeskrivning & Historik: En kombinerad beskrivning som ger besökarna en tydlig inblick i er organisation. Detta inkluderar allt från era initiala mål, hur ni har utvecklats över tid, till de specifika uppdrag ni tar er an nu.
 • Aktuella händelser: Var transparent och håll gemenskapen informerad. Oavsett om det är workshops, konferenser eller sociala evenemang, låt folk veta vad ni gör och hur de kan delta.
 • Kontaktuppgifter: Skapa enkelhet för intresserade att nå er. Ett öppet kommunikationsfönster kan leda till nya möjligheter, frågor och samarbete.
 • Bilder och media: Ett bild säger mer än tusen ord. Genom att inkludera bilder, videor och annan media kan ni ge en verklig känsla av er organisations atmosfär, dess människor och verksamheten i stort.

Med Åland Online får er organisation en pålitlig plattform att växa på. Ta steget och anslut er idag för att dra nytta av dessa fina fördelar.

Kontakta oss