Vi Bakom Åland Online

Björn Pettersson

Björn Pettersson

Grundare och ägare

Till vardags arbetar jag som IT & Servicechef, men mitt hjärta har alltid haft en speciell plats för Åland. Sedan jag var liten har jag haft en stark koppling till ön genom min släkt, och varje lov och ledighet under min uppväxt tillbringades där. Dessa minnen och erfarenheter från Åland ledde mig till att grunda Åland Online.

Vad som började som ett hobbyprojekt har med åren vuxit, men jag betraktar fortfarande Åland Online som mitt personliga fritidsprojekt. Genom denna webbportal har jag fått möjligheten att dela med mig av min kärlek till Åland och bidra till gemenskapen. Min tekniska skicklighet i kombination med min passion för ön har gjort att Åland Online har blivit en viktig resurs för många.

Nina Grankvist

Nina Grankvist

Fotograf och skribent

Med ett öga för detaljer och en naturlig förmåga att fånga ögonblicket är Nina inte bara en begåvad fotograf utan även en utomordentlig administratör. Hennes serviceinriktade inställning, kombinerat med ett ständigt glatt humör, gör henne oumbärlig i alla projekt hon deltar i.

Till vardags är Nina djupt engagerad i forskning, där hennes skarpa sinne och noggrannhet kommer till sin rätt. Men när arbetsdagen är över finner hon glädje och avkoppling i att bidra till Åland Online. Vad som började som en hobby har nu blivit en passion, och Nina ser det som en möjlighet att kombinera sina administrativa talanger med sin kärlek för fotografering.

Ninas arbete präglas av en sällsynt kombination av kreativitet och struktur, vilket gör att hon lyckas med allt hon tar sig an.

Vår Gemensamma Historia

För över 20 år sedan korsades våra vägar på jobbet, där vi snabbt upptäckte en gemensam passion och syn på arbetslivet. Med tiden växte inte bara vår relation på det personliga planet, utan även professionellt.

När jag först startade företaget var visionen klar, men som med alla visioner behövs det rätt människor för att förverkliga dem. Det var här min fru Nina, med sin skicklighet och intuition, naturligt blev en del av företagets resa. Hon kompletterade de områden jag saknade och tillsammans skapade vi en stark grund för vår verksamhet.

Att väva samman våra professionella roller med vårt privatliv har lärt oss mycket om samarbete, förståelse och tålamod. Det som började som två kollegor på en arbetsplats har blomstrat till ett partnerskap där vi tillsammans driver ett framgångsrikt företag, byggt på gemensamma värderingar, engagemang och en djup tro på att tillsammans är vi starkare.

Genom åren har vår gemensamma historia blivit kärnan i företagets kultur, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med alla er som blir en del av vår framtid.

Kontakta oss