Om Oss

Välkommen till Åland Online
– Din portal till Hjärtat av Åland!

Åland Online grundades år 2004 med en klar och enkel vision: att fira och främja Ålands näringsliv, unika kultur, historia och identitet. Ända sedan dess har vår plattform varit en brygga som kopplar samman åländska företag, föreningar och organisationer med både invånare och besökare från alla hörn av världen.

Vi är stolta över att vara en privatägd webbsida, drivet av en brinnande passion för allt som Åland representerar. Vårt hjärta klappar för Ålands rika historia, dess livliga kultur och dess underbara människor. Denna kärlek reflekteras i varje detalj av vår webbplats, från företagen, föreningarna och organisationerna vi presenterar till de djupgående artiklarna om åländska traditioner och historiska händelser.

Men Åland Online är inte bara en webbsida – det är en upplevelse. För oss handlar det inte bara om att presentera det uppenbara. Vi strävar efter att ge våra besökare något extra; det där lilla mervärdet. Genom vårt unika nätverk av kontakter, både bland de bofasta och besökare, har vi kunnat upptäcka och dela ”gömda pärlor” – de där speciella platserna, historierna och upplevelserna som du inte hittar någon annanstans.

Vi bjuder in dig att dyka djupt in i Ålands hjärta och själ, att upptäcka dess skönhet och magi genom våra sidor. Oavsett om du är en stolt ålänning, en nyfiken besökare eller någon som bara är intresserad av att lära känna denna fantastiska plats lite bättre, finns det något för alla på Åland Online.

Tack för att du valt Åland Online som din guide. Tillsammans utforskar vi, uppskattar och firar det bästa som Åland har att erbjuda.

Med kärlek från Åland,
Åland Online Teamet.

Kontakta oss