Åland Online

Åland Online öppnade portarna till Internet den 6/2-2004 efter över ett års planerande och utveckling.

Vår grundidé är att ge alla åländska företagare en möjlighet att marknadsföra sig på Internet och då framförallt mot den Svenska marknaden, till aldrig tidigare förutsättningar!

Vi har en mängd GRATIS tjänster, både för företag och föreningar, kanske inom kort även för privatpersoner, kontakta oss och fråga! Då vet vi vilken efterfrågan det finns!

Varje dag besöker mellan 200-1000 personer Åland Online… Att inte vara med och marknadsföra sitt företag, om så bara med företagsnamn, adress och telefonnummer är inte försvarbart för någon ekonomiavdelning, oavsett företag! Kontakta oss redan idag för mer information hur vi kan ge Dig mer kunder!

Ok, men vad kostar det, – Egentligen?

Det finns ingen kostnad för Åländska företag, men vi säljer extratjänster och annonser!

Kommer du däremot från Sverige eller Finland och vill synas på Åland Online, kontakta oss!

Jag är mer eller mindre uppvuxen på Åland och känner en stark ”hemmakänsla” för Åland och kommer med tiden att förhoppningsvis flytta ”hem”! Vad jag vill, är att med mitt kunnande och mina erfarenheter, ge alla Ålännigar alla chanser till att synas i Sverige!
MEN, givetvis kostar denna portal mig pengar att driva, sköta och uppdatera… därav är vissa tjänster kostnadsbelagda…

Åland Onlines besökare söker aktivt företag på Åland, inom alla branscher, ena dagen är rörmokare det mest eftertsökta, nästa stugbyar och hotell…

Åland Online är en ständigt växande portal. Första året,2004, hade vi över 57 000 unika besökare!

Under 2005 har vi byggt om portalen rejält. Ett arbete som kanske inte syns så mycket på utsidan, men en stor förändring har skett på insidan… Detta ger Dig, både som besökare och som företagare på Åland, ett modernt och flexibelt verktyg att arbeta med, både privat och på jobbet!

Nya funktioner och tjänster ligger mer eller mindre färdiga att koppla på portalen, men vi väntar för att se, vad både du som besökare och du som företagare, vill ha och utnyttja!

Kontakta oss och berätta!

Vi vill hälsa DIG varmt välkommen till oss på Åland Online och vår portal! Har Du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

/Med Vänliga Hälsningar
Björn Pettersson
Ansv. Utgivare av Åland Online.

Fler bilder från denna plats

Åsgärdevägen 37
Enskededalen 121 31 Stockholms län SE
Få vägbeskrivning

Åland Online

Åsgärdevägen 37
12131 Enskede

Dela dina foton från denna plats med andra

Lägg till ett foto till denna plats

Maximum file size: 90MB

Genom att ladda upp bilder till Åland Online godkänner du våra villkor.