Björklidens Stugby

Björklidens stugby intill Marsund i Hammarland erbjuder 12 enkelt inredda stugor i 70-tals stil till ett förmånligt pris. Vi har många turister som kommer utifrån Europa för att fiska så jag vågar påstå att vi har bra fiskevatten här. Vi ligger nära till hands för de som gillar brandbilar då vi har fri entré till Ålands brandkårsmuseum för de som bor hos oss. Museet ligger hemma på våran gård, i Mörby.

Vi har en liten långgrund simstrand & bastu samt sällskapsrum med tv och Wifi. I stugorna finns allt man behöver för en avkopplande semester. I 7 stugor får även sällskapsdjur bo med sina familjer, meddela det innan ni kommer  (vi tar en avgift för husdjur).

Båtar med eller utan snurra finns för uthyrning (ror man får man muskler och det är gratis.. både musklerna och roddbåten). Flytvästar har vi till utlåning, även för minimänniskor. Spjälsängar och matstolar finns och ingår i stugan (meddela i samband med bokningen).

Lekland, Smartpark samt Degersands fantastiska långa strand ligger 10 minuters bilfärd från oss.

Vi erbjuder er Lokalproducerad semester efter egen förmåga samt väder alla dagar!

Ni hittar oss på FB: Björklidens stugby samt via vår samarbetspartner Ålandsresor/Eckerö Linjen som har hand om alla våra bokningar.

Till oss på Björklidens stugby är ni hjärtligt välkomna att fira er semester

Vi ses i sommar ?

Lena & Stefan

Fler bilder från denna plats

Björklidens Stugby

Björkliden 25
22240 Hammarland

Dela dina foton från denna plats med andra

Lägg till ett foto till denna plats

Maximum file size: 90MB

Genom att ladda upp bilder till Åland Online godkänner du våra villkor.