Grafair Flight Management AB

Taxi/Sjöflyg

Flyg med taxiflyg eller sjöflyg till/från Ålands Skärgård och Mariehamn!

 

Grafair Flight Management AB opererar en flygplansflotta bestående av affärsjet samt sjöflygplan.

Våra sjöflygplan är utrustade med hjul på flottörerna, s.k. amfibieflygplan, och kan därför landa såväl på land som på vatten. Det går snabbt och smidigt att flyga till Åland och landa sjövägen och taxa in i Mariehamn; Givetvis går det lika bra att landa på Ålands flygplats, men ska Ni direkt till Mariehamn så finns det inga skäl till att ta denna omväg!

Med våra amfibieflygplan kan vi ta Er direkt från brygga eller båt till valfri flygplats, för vidare färd ut i världen. Ska ni ut i den Åländska Skärgården? Vad är då smidigare än att helt enkelt flyga direkt till den ö, brygga eller båt som Ni skall till?. Sjöflyget Grafair – En flygande flygtaxi-tjänst helt enkelt!

Grafair flyger även taxiflyg med privatjet. Undvik tidsödande säkerhetskontroller, mellanlandningar pga byte av flighter eller långa marktransporter från flygplats till Er destination. Det finns över 2000 flygplatser i Europa varav endast en ca 10% trafikeras av reguljärflyget. Taxiflyg innebär full frihet – Er agenda styr våra avgångstider mm och inte tvärtom.

Affärsflygterminalen Grafair Jet Center på Stockholm-Bromma Flygplats är Grafairs hemmabas. Mer information om Grafair finns på vår hemsida.

Fler bilder från denna plats

Grafair Flight Management AB

Flygplatsinfarten 1
16867 Bromma

Dela dina foton från denna plats med andra

Lägg till ett foto till denna plats

Maximum file size: 90MB

Genom att ladda upp bilder till Åland Online godkänner du våra villkor.