Uffe på Berget – Utsiktscafé

+358 E-Post+358 40 1734448

Kom och gör ett besök i vårt café i sommar och njut av den vackra utsikten och natursköna miljön!Vi serverar dig bland annat färska fyllda baguetter, fräscha sallader och ålandspannkaka. Ni kan även njuta något ur vårt breda utbud av olika förfriskningar öl, cider, läckra smoothies och för att inte glömma glassen såklart!

För er som inte lider av vertigo så är Höga C ett måste. Det över 30 meter höga utsiktstornet öppnar er vyer så långt ögat når.

Oss finner ni vid färjsundsbron i Finström ungefär 17 km från Mariehamn. Hit kommer ni enkelt så väl med buss, bil, cyckel eller båt. Cafét ligger när beläget till cyckelrutterna till Kastelholm slott och skärgårdsvägen.

Då solen skiner finns det gott om gästplatser utomhus. Kanske ta och smaka på en kall åländsk brygd Stallhagen öl och njuta av den otroliga utsiken över fjärden.

Om ni känner att det kurrar i magen så kan vi fixa det med färska fyllda baguetter, fräscha sallader och delikata varma smörgåsar.

För er som bara är sugna på nåt smått så erbjuder vi er många olika alternativ, special kaffen, te, läsk samt olika goda tilltugg till dessa. Speciellt den åländska pannkakan som serveras med sviskonkräm och grädde är ett måste. Den bakar vi naturligvis själva från ett gammalt hemligt recept!

Under de få regniga dagarna tänder vi brasan inomhus och erbjuder er en mysig stämning och en chans att värma upp er vid elden.

Hjärligt välkomna!
Katja, Marcus och Joel

Vi ses i sommar!

Fler bilder från denna plats

Uffe på Berget – Utsiktscafé

Sundsvägen
22410 Godby

Dela dina foton från denna plats med andra

Lägg till ett foto till denna plats

Maximum file size: 90MB

Genom att ladda upp bilder till Åland Online godkänner du våra villkor.