Reklamation
Alla paket som skickas kontrolleras i möjligaste mån innan den skickas till dig som kund. Skulle det trots allt visa sig vara fel på produkten så ersätter vi självklart dig med en ny produkt.
Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan. Kontakta oss inom 14 dagar på denna sida. Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på varan eller att det är en fel expedierat vara står vi för returfrakten samtidigt som vi i första hand byter ut varan mot en ny, alternativt om varan är slut i lager återbetalar vi det du lagt ut för varan.
Returer
Returnera produkten på samma sätt som du mottog den, det vill säga hämtades den ut i butik så returnera den via butik. I övrigt ska returer skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du har utnyttjat din returrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag varan mottagits av säljande butik.
Tryck och- eller skrivfel
Vi reserverar oss för eventuella tryck/skrivfel, det vill säga felaktig information gällande till exempel priser.
Åldersgräns
För att handla på Åland Online måste du vara minst 18 år gammal.
Ångerrätt
Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss först via denna sida innan du returnerar ditt paket för att erhålla ett returnummer samt information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Blisterförpackningar får ej vara öppnade. Efter att den säljande butiken har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Skulle en vara visa sig vara använd, eller i annars ej godtagbart skick när returen mottagits förbehåller vi oss rätten att underkänna returen. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Observera att vi inte återbetalar den ursprungliga fraktkostnaden.
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat dig en orderbekräftelse.

Du har inte ångerrätt om tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
När du utnyttjat din ångerrätt
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.